TIMES LIGHTING (SHENZHEN) CO., LTD

Betere Lichte, Betere Toekomst!

Free call Video chat
Bedrijf Details:
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Verkoper
Grote Markt: Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika
Merken: Smartime, Solartimes
Aantal werknemers: 100~200
Jaarlijkse omzet: 1000000-500000
Export pct: 90% - 100%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Tijden het Aansteken is een LEIDEN verlichtingsbedrijf dat zich op het ontwerpen van, het produceren van en het leveren van diverse LEIDENE verlichtingsproducten concentreert. Wij bieden een uitvoerige waaier van binnen en openluchtproducten aan woon, commerciële en industriële toepassingen aan. Onze huidige productregelen bestaan uit twee hoofdcategorieën, 1) De zonne-aangedreven LEIDENE lichten, zoals schijnwerpers, tuinieren lichten, en straatlantaarns), 2) Conventionele 220/110V AC dreef producten met inbegrip van schijnwerpers, straatlantaarns, de highbay, lichten van de spoorvlek, plafond/muurinrichtingen, enz. aan

 

Onze opdracht moet consumenten van uitzonderlijke verlichtingsproducten voorzien die in ontwerp en kwaliteit superieur zijn, terwijl tegelijkertijd wij in het verlenen van de prima diensten aan onze klanten worden gewijd. In de loop van de jaren, zijn wij in een prominente onderneming in de LEIDENE industrie in China gegroeid, en wij worden nu gerangschikt onder Hoge en Nieuwe Technologieondernemingen.

Geschiedenis

Ons bedrijf werd opgericht in 2016 in Shenzhen, met een nadruk op de LEIDENE commerciële verlichtingsproducten. Beginnend vanaf 2017, voegden wij aan onze productregelen binnenplafond/muurinrichtingspunten toe, die diverse decoratieve stijlen in ontwerp, en praktische functies met inbegrip van het verduisteren en GDT kenmerken. In het volgende jaar, werd deze productregel verder bevorderd door ons onderzoeksteam met opgenomen slimme eigenschappen (b.v. telefoonapp controle en stemcontrole van het licht) en verbeterde het verduisteren krommeprestaties (b.v. oog-zorg zachte startfunctie). Deze verbetering met succes geholpen ons marktaandeel in het bijzonder in Europa uitbreiden. Gesteund door een sterk onderzoeksteam van wie hardwork in een aantal gepatenteerd ontwerp en technische innovaties resulteerde, werden wij gerangschikt onder de Nationale Hoge en Nieuwe Technologieondernemingen tegen 2019. Het jaar 2020 opende een nieuw hoofdstuk voor ons. Sterk gelovend dat de „zonne-energie, die“ de toekomst schoon, onuitputtelijk, en vrij zijn is, begonnen wij ons werk met openluchtproducten, vooral zonneverlichtingsproducten, die onmiddellijk groot terugkoppelen van onze cliënten en markten werden ontmoet. De zonneverlichtingsproducten zullen één van onze hoofdnadruk voor dit jaar en in nabije toekomst blijven.

Dienst

Wij worden toegewijd aan het voorzien van u van de zeer hoogste niveaus van dienstverlening in alles die wij doen. Dit is onze de dienstverplichting. Het omvat elk aspect van onze zaken; van ons ethos, aan de opleiding van onze mensen en de ontwikkeling van onze verhouding met u. Onze de dienstteams worden opgeleid om aan uw inqueries en verzoeken gevolg te geven onmiddellijk en efficiënt. Wij houden een oog op dingen, regelmatig evaluerend onze mededelingen om ervoor te zorgen handhaven wij onze hoge normen. Naast kwesties betreffende uw behoeften met ons, zouden wij dankbaar zijn als u ook kon verstrekken terugkoppelt op uw gedachten en ervaringen aan ons team. Het is door het antwoorden om terug te koppelen dat wij verbeteringen kunnen maken, zodat taxeren wij om het even welk inzicht u met ons kon delen.

Ons Team

Wij hebben een eminent verkoopteam gewijd aan het helpen van u bij om het even welke vragen of verzoeken u kunt hebben. Eerder hebben bestudeerdd, leefde, gewerkt in verschillend buitenland, hebben onze teamleden een hoog vaardigheidsniveau in vreemde talen, met inbegrip van het Engels, Rus, het Spaans, en het Frans. De gelijke aan dergelijke vordering in taalvaardigheden is onze motivatie om de beste dienst voor onze cliënten te verlenen. Als u om het even welke verlichtingsbehoeften hebt, gelieve te aarzelen niet uit te bereiken!

  

 

China TIMES LIGHTING (SHENZHEN) CO., LTD Bedrijfsprofiel 0   China TIMES LIGHTING (SHENZHEN) CO., LTD Bedrijfsprofiel 1   China TIMES LIGHTING (SHENZHEN) CO., LTD Bedrijfsprofiel 2   China TIMES LIGHTING (SHENZHEN) CO., LTD Bedrijfsprofiel 3   China TIMES LIGHTING (SHENZHEN) CO., LTD Bedrijfsprofiel 4

Alex

 

Daniel

 

Margarita

 

Elsa

 

Keally

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in